fbpx

Despre Noi

BUCURIE, DRAGOSTE, PUTERE ȘI SPERANȚĂ

Misiunea Asociației obștești ”Educație și spirit” este de a sprijini, prin tot ceea ce face, copiii, tinerii, comunitățile din Republica moldova și de a îmbunătăți viața oamenilor.

VALORILE CARE NE SUNT CĂLĂUZĂ

Copilul în centrul atenției

Orice activitate pe care noi o desfășurăm, în tabere sau în alte proiecte Mereu Aproape, gravitează în jurul copiilor. Interesul lor este primordial. Întotdeauna!

Excelența

Ne dorim să fim cei mai buni în tot ceea ce facem, să îi surprindem pe copii de fiecare dată cu lucruri noi, dar să nu vă uităm nici pe voi, cei care ne-ați susținut și continuați să o faceți.

Integritatea

Ingredient indispensabil, integritatea ne va călăuzi la fiecare pas. Vom asigura în permanență transparența, onestitatea și respectul față de copii, familiile lor și susținătorii noștri.

Comunitatea

Suntem o comunitate vibrantă formată din voluntari și oameni care gândesc și simt la fel și lucrează împreună pentru a avea un impact semnificativ în viețile copiilor și familiilor lor.

Inspirația

Ne găsim inspirația în atât de multe lucruri minunate, dar cel mai adesea în veselia acestor copii, în activitățile întregii comunități de prieteni Mereu Aproape, dar și în inițiative similare din întreaga lume.

Entuziasmul

Fericirea din ochii copiilor de câte ori trăiesc un moment care îi încântă e inspirație pentru noi și promisiune că dacă EI nu se lasă, noi nu avem nicio scuză să o facem!

SUNTEM AICI PENTRU ORICE ÎNTREBARE

Promisiunea noastră

Transparență

Vă vom răspunde oricând la orice întrebare despre cum cheltuim fondurile donate și despre proiectele și țintele noastre.

Eficiență

100% din donațiile primite, leu,euro sau o altă valută, sunt direcționate către copiii care fac parte din proiectele Mereu Aproape.

Pragmatism

Vom prioritiza proiectele în funcție de urgență, însă vom încerca să nu scăpăm nimic din vedere! Nici când este despre visare.

Deschidere

Orice sugestie despre un proiect anume sau despre cum să fim mai buni și mai eficienți va fi luată în considerare!

Dacă împărtășești viziunea noastră și rezonezi cu valorile Asociației Obștești ”Educație și Spirit”, ne poți fi alături contribuind la activitățile pe care le desfășurăm folosind conturile:

Asociaţia Obștească ”Educație și Spirit” este o organizație non-guvernamentală, persoană juridică fără scop
patrimonial,constituită în conformitate cu Ordonanţa Guvernului și Legea cu privire la asociaţiile obşteşti nr.837 din 17.05.1996(*Republicată în temeiul art. IV al Legii nr.178-XVI din 20 iulie 2007.)

A. O. ”Educație și Spirit” este înregistrată la Ministerul Justiţiei în registrul asociaţiilor și fundaţiilor sub nr. 7973 din 23 martie 2017, cod de înregistrare fiscală 1017620001978.

În cei 4 ani de existență, A. O. ”Educație și Spirit” și partenerii săi au venit în ajutorul a mii de oameni prin programe în
domeniile sănătății, educației, culturii, social umanitare, dezastre şi advocacy.

Ajută ca să Ajutăm !