fbpx

Ajută-ne să ajutăm

Dăruind, fiecare dintre noi poate face lumea mai bună!

Suntem instrumente vizibile într-o lume care tot mai profund tânjeşte după o zi mai bună în mijlocul sărăciei, singurătății, marginalizării şi ignoranţei pe care le vedem în jurul nostru .

Ne dorim cu toții ca activitatea noastră să devină atât un instrument eficient al harului pentru alinarea suferințelor, dar și un inspirator pentru alții în urmarea chemării divine la solidaritate.

Prin intermediul platformei noastre , ţinem să te informăm asupra misiunii, structurii, publicaţiilor, activităților desfășurate de ”Mereu Aproape”. Sperăm să rămâneți alături de noi pe acestă pagină și să vă alăturați celor care construiesc o lume mai bună!

Mereu Aproape a dezvoltat constant mecanisme de strângere de fonduri, care să aducă publicul larg mai aproape de cauzele sale, mai aproape de a dărui un viitor mai bun copiilor din mediile defavorizate.

Unul din cele mai succes mecanisme este organizarea de evenimente de strângere de fonduri prin care oameni din diverse medii sociale sunt alături de noi implicându-se direct într-o cauză în care cred și pe care o susțin.

Trimite un SMS cu textul *Salvez la numărul scurt 9007
(Doar abonații UNITE) 45 MDL/ SMS

Sau sună la 0900 0900 7
(Telefon fix Moldtelelecom) 45 lei / apel

 

MDL
Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10,00 MDL