fbpx

Aproape de Ecaterina Onica

0 MDL of 16 000 MDL raised

Pe când avea doar 9 ani, destinul i-a pregătit Ecaterinei Onica o teribilă încercare – a rămas fără un picior. Ecaterina nu și-a acceptat condiția și, deși i-a fost greu, a ales să meargă înainte. La 21 de ani ea și-a întâlnit iubirea, iar la scurt timp a adus pe lume două fetițe.

 

Mesajul disperat al Ecaterinei:
– „Buna ziua, oameni de bună credință, sunt mama a două fetițe de 9 și 11 anișori. Din păcate de la 9 ani și jumate am rămas doar cu un picior .Am fost protezata aici în Moldova dar nu-i acea proteză, pe care mi-am dorit-o, cine ma poate ajuta cu cât îi lasă sufletul. Am nevoie foarte mult de această proteză, ca să-mi pot întreține fetițele , fiindcă ajutorul de la stat este de doar   880 lei iar starea familiara este următoarea: Mama mea nu vede categoric deloc, soțul nu vede deloc cu un ochi, fetele sunt mici 11 si 9 anișori , dar dorința mea este sa muncesc pentru ele! Eu de lucru nu fug mie îmi place mult sa muncesc, dar din păcate fără proteză nu mă descurc
Poate este cineva-i care poate sama ajute, nu-doresc toata suma odată, dar dacă aveți putere de a dărui cine și cât poate. Dumnezeu să vă păzească! Scuzați de deranj.”

 

Trimite un SMS cu textul *Ecaterina la numărul scurt 9007
(Doar abonații UNITE) 45 MDL/ SMS

Sau sună la 0900 0900 7
(Telefon fix Moldtelelecom) 45 lei / apel

MDL
Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 1,00 MDL