fbpx

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/users/i/icondrea/domains/mereuaproape.md/wp-content/themes/kunco/give/part-gallery.php on line 6

Aproape de sărbătorile Pascale

În fiecare an sărbătorim Paștele, însă de fiecare dată ne bucurăm de venirea lui de parcă ar fi primul din viața noastră, așteptând cu emoție să luăm Lumina și să cântăm cu toții ”Hristos a înviat!” Paștele este sărbătoarea speranței și pentru cei bogați și pentru cei săraci. Și ne dorim cu toții să primim lumină cu sufletul curat și nobil, să credem că vom fi mai fericiți, mai sănătoși și mai iubiți…

E primăvara învierii, când totul prinde viață, iar noi trebuie să fim mai buni și mai darnici.

Singuri și uitați de soartă bătrânii abia așteaptă sărbătorile ca să le se aducă ceva de mâncare și să mai schimbe o vorbă, căci trăiesc în tăcere și nimeni nu le mai trece pragul. Iar în familiile nevoiașe cu mulți copii Paștele nu înseamnă mai mult de un colț de pâine pe masă. Părinții nu au bani să le cumpere dulciuri sau cozonaci celor mici, dar se roagă să fie sănătoși. Paștele e o sărbătoare mai mult simbolică, pentru că mama abia dacă are ce să pună pe masă.

De multe ori trecem nepăsători pe lîngă semenii noştri fără să le întindem o mînă de ajutor. Poate sîntem grăbiţi, poate sîntem prinşi cu problemele cotidiene care ne ocupă tot timpul, poate nu avem cu ce să-i ajutăm, poate ne irită prezenţa lor.

 

Multe familii pe care dorim să le ajutăm ,  au lumina decât de la soare, iar frigul şi foamea le transformă fiecare zi într-o lupta amară pentru supravieţuire.Fii mai bun – alătură-te campaniei de Paști !

 

Trimite un SMS cu textul *Paști la numărul scurt 9007
(Doar abonații UNITE) 45 MDL/ SMS

Sau sună la 0900 0900 7
(Telefon fix Moldtelelecom) 45 lei / apel

MDL
Select Payment Method
Personal Info

Donation Total: 10,00 MDL